Aπειλούν μάρτυρες οι νεοναζί στη δίκη τους

Αποθρασυμμένοι από την προστασία που έχει υψώσει γύρω τους το δικαστικό (και πολιτικό) σύστημα, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής έφτασαν στο σημείο να απειλούν -μέσα στο δικαστήριο- μάρτυρες που οι καταθέσεις τους ενοχοποιούν κάποιους απ’ αυτούς.
 
Η φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Δ.Ζ. βρέθηκε τυχαία στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι. Δεν ήταν στην παρέα του Παύλου, δεν γνώριζε κανέναν. Καταθέτοντας στο δικαστήριο, αναγνώρισε τον Ιωάννη Καζαντζόγλου ως συνοδηγό στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά. Δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από την έδρα, της ζητήθηκε ακόμη και να κατέβει από το βήμα του μάρτυρα, για να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον νεοναζί κατηγορούμενο, και επέμεινε στην αναγνώριση.
 
«Αφήστε με να βγω έξω, να της πω εγώ», ήταν η απάντηση του Καζαντζόγλου, που συγκρατήθηκε από συγκατηγορούμενό του να μην επιτεθεί στη μάρτυρα!
 
Ο δε συνήγορος της Ζαρούλια, Αγγελέτος Αγγελος, απείλησε επαγγελματία φωτορεπόρτερ ότι την επόμενη φορά θα της σπάσει τη μηχανή. Η πρόεδρος έχει επιτρέψει τη φωτογράφηση, η μάρτυρας δεν εξέφρασε καμιά αντίρρηση και η φωτορεπόρτερ απλά έκανε τη δουλειά της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.